Politica de returnare

În baza legislației UE, dacă produsele pe care le-ai cumpărat se dovedesc a fi defectuoase sau nu arată conform descrierii, comerciantul trebuie să le repare, să le înlocuiască, să le reducă prețul sau să vă dea banii înapoi.

Dacă ai achiziționat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin, ai dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare.

 

Legislaţia UE referitoare la drepturile consumatorilor

 

Care sunt condițiile de returnare ale produselor?

Poți beneficia de returnarea produselor conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014, dacă sunt îndeplinite condițiile de mai jos:

– Returul se poate face în interval de 14 zile calendaristice de la data la care ai intrat în posesia produselor. 

– Pentru a putea respecta cerințele procedurii de retur, te rugăm să păstrezi atât ambalajul cât și documentele ce au însoțit comanda pentru o perioadă de 14 zile calendaristice de la data recepționării, pentru eventualitatea în care, ulterior, în acest interval de timp, decizi să faci un retur.

 

Ce produse nu se pot returna?

– Produsele care nu îndeplinesc condițiile de returnare menționate în baza legislației UE.

– Produsele deteriorate vizibil.

 

Cum returnez?

– Ne aduci la cunoștință decizia ta în scris, printr-un e-mail la adresa comenzi@stemclub.ro sau prin formularul de contact de pe siteul stemclub.ro

– Costurile de livrare ale retururilor sunt suportate de tine, în aceasta situație, vei contacta  firma de curierat rapid pentru efectuarea returului și vei plăti transportul coletului către noi.

 

Cum și când primesc banii înapoi?

– Restituirea contravalorii produselor returnate se face într-un interval de 30 zile calendaristice de la data la care am recepționat și verificat produsele. Rambursarea sumei se face prin virarea acesteia în contul indicat de tine.

Shopping Cart
error: Content is protected !!