Termeni și condiții:

Această pagină stabilește termenii și condițiile în care utilizezi www.stemclub.ro. Prin continuarea accesării acestui site înseamnă că ești de acord cu următorii termeni și condiții.

Termenii și condițiile de utilizare www.stemclub.ro pot fi oricând modificate fără notificare prealabilă.

Depunem toate eforturile pentru prezentarea cat mai corecta a informatiilor pe site. Continutul integral al site-ului (texte, imagini, fotografii, etc.) este proprietatea STEM Club S.R.L. si este interzisa utilizarea acestuia în alt scop decat cel non-comercial.

Tranzacțiile de pe acest site se efectuează în moneda RON și includ TVA.

Ne rezervăm dreptul de a amâna sau de a refuza anumite comenzi din cauza volumului de muncă. Confirmarea comenzii prin e-mail sau pe web nu reprezintă o garanție a livrării. În cazul în care produsele comandate nu sunt disponibile, vei fi contactat și vei primi o alternativă sau o restituire completă în cazul plății cu cardul. Dacă putem îndeplini doar o parte din comanda ta, plata se va face pentru produsele disponibile.

Ofertele/promoțiile nu se cumulează cu alte oferte/promoții aflate în derulare.

Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare.

Mărcile, nume, siglele (denumite în mod colectiv „mărci comerciale”) afișate pe acest site sunt mărci înregistrate și neînregistrate. Nimic pe acest site nu trebuie interpretat ca acordare a unei licențe sau a vreunui drept de utilizare a oricărei mărci.

Shopping Cart
error: Content is protected !!